Jubileumweekend 30/31 mei 2015 !

Beste sportvrienden,

Eerder hebben we jullie op de hoogte gebracht van het 40 jarig bestaan van de Stichting Sportaccommodatie Walsberg en het veteranenbestuur. Wij zijn trots op al onze (oud)gebruikers, vrijwilligers en sponsoren, daarom willen we jullie graag tijdens ons jubileumweekend in het zonnetje zetten.

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit voor ons jubileumweekend op 30 en 31 mei 2015. Onze veteranen spelen op zaterdag 30 mei een wedstrijd tegen Oud Helmond Sport met spelers zoals Otto Versfeld, Hans Meeuwsen, Rob Lansbergen, Berry van Aerle en Hans Vincent. Voorafgaand verzorgd Helmond Sport een clinic voor onze Walsbergse jeugd en na afloop is er een fantastische feestavond / reünie met een optredens van de “Feestband Hullie” met veteraan Marcel van Kuijlenburg en DJ Guus.

Op zondag nemen onze senioren leden het op tegen de ‘toekomst’ van SV Deurne en SV Someren, een mooie gelegenheid voor onze Walsbergse jongens om zich te meten met het talent van Deurne en Someren. We sluiten het weekend af met een BBQ.

Het programma voor het weekend ziet er als volgt uit:
Zaterdag 30 mei
– 14:00 – 16:00 uur: Jeugd clinic verzorgd door Helmond Sport
– 17:00 uur:   Wedstrijd Veteranen – Oud Helmond Sport
– 20:00 uur:   Feestavond met ‘feestband Hullie’ en DJ Guus & Trekking loterij
Zondag 31 mei
– 12:00 uur:   Wedstrijd senioren – Jong SV Someren
– 15:00 uur:   Wedstrijd senioren – Jong SV Deurne
– 17:00 uur:   Afsluitende BBQ met DJ Guus

Graag zien we jullie op zaterdagavond in de feesttent of tijdens andere activiteiten in het weekend. Samen met jullie willen we er een onvergetelijk weekend van maken.

Met sportieve groet,
Stichting Sportaccommodatie Walsberg
Veteranenbestuur

Flyer_Jubileumweekend_30_31_mei